Ia shkul testikujt burrit pasi nuk i solli lule për 8 mars

gruaja_1457613754-2837535
Një grua e zemëruar ia ka shkulur testikujt burrit të saj pasi ai kishte harruar t’i sillte lule për ditën e 8 Marsit.
Ionel Popa, 39 vjeçar, u dërgua në spital me testikujt e çarë. Gruaja e tij, nga një fshat i Rumanisë, vazhdon të jetë e bindur se “ia ka bërë mirë” atij.

“Ai kishte marrë një shishe vere si pagesë në punë dhe ishte dehur. I thashë që të paktën të më ndihmonte me punët e shtëpisë dhe ia kapa topet. Nuk ishte faji im që ai u tërhoq”.

Çifti ka 15 vite që janë të martuar dhe kanë një djalë 15 vjeçar.

Megjithatë, mjekët e kanë kuruar me sukses viktimën e sulmit.