I zoti harron qenin jashtë ashensorit, shiko se cka ndodh (VIDEO)

safe_image (1)

Një aventur e keqe për këtë qen në Rusi. I zoti merr ashensorin por harron qenin jashtë. Ashensori niset dhe qeni ngelet i varur në majë të derës së ashensorit.
Është dashur ndihma e disa fqinjëve të cilët kanë prerë litarin me të cilin ishte lidhur qeni duke e shpëtuar atë.