I zgjat qerpikët me pambuk! (video)

i-zgjat-qerpik-euml-t-me-pambuk-video_hd-780x439

Blogerja Huda Kattan, nga Dubai, thotë që me ndihmën e pambukut mund të zgjasni qerpikët, ndërkaq këtë gjë e demonstron edhe në videon e vet.

Ajo e përdor shtresën e maskarasë, pastaj me krehër për qerpikë “kap” pambukun dhe kështu i “kreh”, transmeton Telegrafi.

Pas kësaj sërish vë maskara, dhe sërish e kalon një copëz pambuku mbi qerpikë, në mënyrë që copëzat të ngjiten për qerpikë dhe t’i zgjasin ata.

Për ta kuptuar më mirë, shikojeni videon: