I vidhet Lamborghini, pasi shpërqendrohet nga një femër e bukur (VIDEO)

Një video e publikuar në internet shfaq momentin kur një femër e bukur ia humb përqendrimin një mashkulli, ndërkohë që një person i tretë e vjedh Lamborghinin për të cilin ai duhej të kujdesej. Ylli i internetit, Amanda Cerny, është bashkuar me rengaxhiun amerikan të YouTube, Josh Paler Lin, për ta përgatitur rengun. Josh e paguan një mashkull 100 dollarë që të kujdeset për veturën e tij të shtrenjtë, mirëpo në moment shfaqet femra seksi – Amanda. Qëllimi i saj është që ta shpërqendrojë dhe natyrisht se ia arrin qëllimit, Me vëmendjen vetëm tek ajo, ‘viktima’ as që e sheh se dikush hip në Lamborghini dhe e vjedh atë. Se çfarë ndodh pastaj, mund të shikoni në videon e mëposhtme.