I vënë më shumë se 500 llastiqe shalqinit, shikoni se cfare ndodh… (VIDEO)


Dy gazetarë të Buzfeed kanë vendosur më shumë se 500 llastiqe gome në një shalqi për të parë shpërthimin e tij. Ky eksperiment u pa drejtpërdrejt nga miliona njerëz në Facebook, me anë të opsionit “Live”. Gazetarët ishin të veshur me të bardhë dhe kanë vënë me radhë mbi 500 llastiqe njëri pas tjetri, derisa ndodhi shpërthimi.download
2