I vendosin gjobë, qytetari ndjek dy policët me kamera dhe i zë mat në makinën e tyre

Policia tashmë në Shqipëri nuk përfaqëson institucionin ku qytetarët mund të mbështeten për t’u mbrojtur, por institucioni që të kall datën, duke të vënë gjoba vend e pa vend dhe jo vetëm.

Megjithatë ka qytetarë të guximshëm që shpeshherë nuk kanë ngurruar të demaskojnë ata që pretendojnë se po vënë rendin.

Sot një i ri nga Tirana ka dalë nga makina dhe ka filmuar dy policët që sapo i kishin vënë gjobën.

Përshëndetje JOQ! Doja të bëja publik një fakt se si qytetarët e thjeshtë gjobiten për rripa sigurimi dhe punonjësit e policisë që janë të barabartë para ligjit, por nuk e respektojnë atë dhe vetëm qytetarët e pësojnë. Videon e kam filmuar nga ora 1 pranë tregut të medrese në Tiranë.

Isha dy makina pas tyre në trafik dhe pak më përpara më gjobitën dhe me të drejtë se isha pa rrip sigurimi dhe vet ata bëjnë ç’të duan”, përfundoi qytetari.

Shikoni videon për ta kuptuar më mirë se si funksionon e drejta në Shqipëri.