I vendosi krem plazhi fëmijës, pas 10 minutash ndodh gjëma

Rebecca Cannon është nëna e një vajze të vogël, e cila pasi lexoi me kujdes përshkrimin që ndodhej pas paketimit të një kremi plazhi e aplikoi atë mbi lëkurën e vajzës.

Pas 10 minutash ajo që ndodhi ishte shokuese. Vajza e vogël u dogj në fytyrë. Në një postim në rrjetin e saj në Facebook, nëna e saj tregon se si është bërë vajza për shkak të kremit.

Kayla e vogël u dogj pasi i përdora një krem dielli. Ne sapo jemi kthyer nga një vizitë me mjekun dhe unë jam e bindur që Kayla do të shërohet, ajo do të bëhet mirë.

Do t’ju kërkoja të gjithë prindërve të tregohen më të kujdesshëm dhe të shikojnë me vëmendje përmbajtjet e kremit”, – ka shkruar ajo krahas fotos së vajzës.