I vdiq gruaja, ajo që bëri pas vdekjes së saj është pikëlluese

Kjo është historia prekëse e Ben Debono, i cili pas vdekjes së gruas së tij realizoi ëndrrën e tyre të përbashkët.

Gruaja e tij nuk arriti të fitonte betejën me kancerin dhe pas kësaj, ai vendosi që të jepte dorëheqje në punë, të shiste shtëpinë dhe gjithçka në kujtim të gruas së tij.

Për të shkuar në Australi, vendi që të dy kishin ëndërruar të vizitonin.

Kudo ku udhëtoi Ben realizoi fotografi me foto të gruas së tij të ndjerë.

Çifti gjithnjë kishte dashur udhëtimet. Gjithçka ishte planifikuar që ta merrnin edhe qenin me vete.

Jo pikërisht në mënyrën që donim, ti kurrë nuk do të ndalesh së jetuari në mua, Turbo ti gjithmonë do të jesh gruaja ime, dashuria ime e vërtetë”, kishte shkruar Ben në faqen e tij të udhëtimit