I ulet gozhda 8 centimetra në zemër, mbijeton 19-vjeçari (FOTO)

33735

 

Një 19- vjeçar argjentinas ka shpëtuar për mrekulli pas një operacioni për heqjen e një gozhde e cila kishte hyre tetë centimetra në zemër. Marangozi punonte në një fabrikë druri kur iu ngul gozhda në zemër.

Mjekët i hapën kafazin e kraharorit me shumë kujdes. Rreziku ishte i madh pasi mund të prekej gozhda  dhe plagët në zemër do zmadhoheshin. Sapo panë gozhdën, ata arritën të largojnë trupin e huaj dhe të mbyllnin plagën.

 

 

 

33737

 

 

 

 

 

 

33736