I tregon fëmijëve se ka fituar 2.7 milionë euro në lotari, shikoni reagimin e tyre (Video)


Gjithçka filloi me ca para për shoping dhe dy iPad, ku ata përjetuan shok të vërtetë. Fillimisht, babai u ul përballë dy dëmijëve të tij dhe i tregoi atyre se e kishte lënë punën. Gjysmë minuti më vonë, ju dha para për shoping dhe dy iPad të dy djemve, Pasi ju tha një shumë të hollash që i kishte fituar, pas tre minutave, e ndërroi shumën nga mijëra në një milion dhe ju hodhi përpara shuma të tjera parash. “Oh Zot,” “Nuk është e vërtetë,” thoshin djemtë vazhdimisht duke ecur nëpër dhomë ngase nuk arrinin të besonin se babai i tyre kishte fituar këtë shumë marramendëse. Pas plot një minuti, babai i tyre i ftoi të uleshin dhe ju dha edhe një lajm. “Kam fituar më shumë se një milion,” dhe ju dorëzoi dokumentin ku ishte shuma e vërtetë. “2.7 milion” ishte shuma prej të cilës djemtë e këtij burri fatlum u shokuan nga gëzimi.