I tregoi të dashurës foton e guximshme që i çoi “shoqja”, kur ajo i sheh surratin s’e do më veten

Shakatë në rrjetet sociale janë nga më të paparat dhe sigurisht, në çift ato bëhen dhe më interesante.
Pikërisht kjo ka qenë ajo që ka bërë një i ri, i cili i ka dërguar një foto “sensuale” të dashurës së tij, duke i thënë se ia ka dërguar një shoqe.

“Nuk ishte faji im”, i thotë ai, ndërsa vajza menjëherë i kërkon që ai t’i dërgojë bisedën e plotë.

“E kam fshirë”, ia kthen ai duke i shtuar inatin vajzës.

Mirëpo, ajo që nuk pritej, ishte detaji i vërtetë në foto, kur ai i ka treguar foton e plotë vajza është zhgënjyer, aq sa nuk i ka folur për ditë me radhë (kjo detyroi atë t’i postonte në rrjet fotot).

Ndiqni bisedën më poshtë dhe shikojeni se si është fotoja “e guximshme” në të vërtetë.