I thyhet penisi gjatë aktit seksual: Ja në cilin stil e provova që ngela kështuv

Ishte duke kryer marrëdhënie seksuale me të dashurën e tij dhe në të njëjtën kohë po tentonin të ngjiznin një fëmijë, në momentin që një murator ka thyer penisin e tij gjatë aktit.

37-vjeçari Steven Horden nga Gillingham, (Kent, Angli), ka pranuar se e “ka tejkaluar disi” gjatë seksit me 38-vjeçaren Kiera Diss, më 21-shtator.

Steven Medëay u dërgua në spital, ku ai u detyrua të qëndrojë për katër net për t’u rikuperuar.

Gjatë qëndrimit në spital, një kateter është futur në penis e tij dhe ai u detyrua që të bëhet synet. 37-vjeçari shprehet i frikësuar se ndoshta nuk mund të bëjë dot më fëmijë.

“Ne ishim duke bërë seks në stilin ‘doggy style’. Ishte pak si shumë i tërbuar. Unë mendoj se e tejkaluam disi. Doktorët më thanë se vetëm koha do të tregojë nëse unë mundem akoma të kem fëmijë”, – thotë burri.