I thotë të dashurës shikoje këtë video pa qarë, ajo pas 20 sekondave ia plas vajit (Video)

e4b1cdc5-fee8-42a3-9a63-ac2d2f7c1400.crop_688x361_260.resize_1200x630.format_jpeg.inline_yes-650x358
“Kjo ishte e dhimbshme”, i thotë e dashura atij në fund të videos.
Personaliteti i YouTube Hunter March e ka bërë të dashurën e tij, Lex Lee, të ‘kaloj’ testin e fundit, duke e bërë atë të shikoj një nga videot më zemër thyese në botë, dhe të shoh nëse ajo mund të qëndroj pa qarë apo jo.

Kjo mund të ju duket juve e lehtë nëse jeni Si march dhe nuk qani shpesh.

Mirëpo, Lee nuk kishte duruar as 20 sekonda dhe ia kishte filluar të qajë.

Edhe March, i cili e kishte parë videon edhe më herët fillon të qajë.

Kjo është video që vështirë se do shpëtoni pa qarë edhe ju, e që lajmi.net e sjell për ju.