I shpëton fëmitë nga peshkaqeni, e largojnë nga puna

 403x30255303ajkula

Një turist britanik i cili në Australi ka shpëtuar dy fëmijë nga sulmi i peshkaqenit, e kanë larguar nga puna sepse atë kohë ka qenë në pushim mjekësor. E tërë ngjarja ka ndodhur në një plash australiane ku Pol Marshalsi ishte në skarë me miqtë. Pasi dikush alarmoi për peshkaqenin, Pol ka vërejtur se njëra po notonte nga fëmijët që ishin duke luajtur, ku menjëher kërcëu në ujë dhe peshkaqenin e kapi për bishti duke rrezikuar veten.

Por kur u kthye në Britani aid he bashkëshortja e tij janë larguar nga puna nga organizata humanitare ku punonin. Atyre në këtë klub të rinjëve u është lejuar që të pushojnë për shkak të stresit në punë. Pasi punëdhënësit kanë parë videon, kanë vendosur që Polit me shkrim ta largojnë nga puna sepse nuk ishte I sëmurë, shkruan ”Dejli mejl”.

/standardi.info/