I shpëtojnë vdekjes së sigurt derisa po kalonin binarët e trenit (Video) | Gjera


Kjo video është filmuar nga kamerat e sigurisë në një lokal në Jerusalem.

19-vjeçarja Gili Ganani ishte duke konsumuar një pije dhe shkon në tualet në një moment.

Kur kthehet një mashkull që ishte ulur me dy miqtë e tij, “tento t’ia fusë duart”.

Por ajo u kthen një përgjigje më se të merituar, përcjell Tema.

Ganani, për fatin e saj të mirë, është një instruktore teknike luftimi në “Israel Defense Forces”, e specializuar në Krav Maga.

male-780x439