I shpall dashuri Eddie-t

timthumb (1)Këngëtarja dhe modelja Mollie King, ka shprehur dëshirën që të lidhet intimisht me aktorin Eddie Redmayne. Biondja e bukur momentalisht është beqare, ndërsa edhe pse thotë se është e lumtur me statusin e sa, ajo do ta provonte romancën me aktorin e filmit ‘Les Miserables’, të cilin e konsideron shumë tërheqës.