I shkoi të dashurës prapa me kamerë, çfarë kapi më pas do t’ju lërë pa fjalë (Video)

I shkoi të dashurës prapa me kamerë, çfarë kapi më pas do t’ju lërë pa fjalë (Video)
Udhëtimi është bërë një senzacion në botën e kohës së sotme.Të gjithë e dashurojnë atë. Të gjithë duan të eksplorojnë planetin dhe bukuritë e fshehura të tij.Një njeri ndoqi të dashurën e tij me kamerë dhe incizoi disa prej pamjeve më të pabesueshme, transmeton Gazeta Express.Prej se ishte publikuar në rrjetet sociale, videoja e tyre ishte bërë hit menjëherë.
Per me shume shikoni videon

VIDEO