I shfaqet në rrugë personi fantazmë i vdekur 27 vite më parë (Video)


Një motorist ka publikuar një video ku ai beson se ai ka parë një fantazmë, të cilën e quan “nusja e vdekur”. Tri dekada më parë thuhet se një nuse e veshur me vello ishte duke shkuar në dasmën e saj, por në këtë vend u aksidentua dhe vdiq.
Në këtë rrugë ka pasur gjithsej 10 aksidente fatale, shkruan Mirror, transmeton Gazeta Express.
Shoferi i motoçikletës ka regjistruar pamjet e bezdisshme qe beson se spektri që ai pa mund të ketë qenë viktimë nga 27 vite më parë.
sh