“I rrahin” të dashurin, ajo zbret nga makina dhe ndodh e papritura (Video)

Një grup motoristësh i bllokon rrugën një makine, duke e detyruar që të ndalet. Djali që është në timon zbret nga makina dhe kërkon të sqarohet me motoristët, por “të ligjtë” e shtyjnë dhe e përplasin mbi kofanon e veturës. Sherri vazhdon deri në momentin që nga makina zbret edhe e dashura e djaloshit dhe pikërisht këtu merr jetë një finale vërtetë e papritur e këtij akti. Aktorët e realizimit të kësaj pjesë thuajse origjinale heqin skafandrat dhe djaloshi mundet ta bëjë realitet propozimin për martesë, më origjinali që është parë ndonjëherë. Vajza çmendet nga gëzimi…