I riu nga Tirana shkon në vendin ku u xhirua spoti i Ramës, bën foto dhe zbulon se dicka nuk shkon

Shqipëria dhe Kosova në zgjedhje, por për partitë në Shqipëri Kosova nuk ekziston, në Kosovë shesin premtime…

Një i ri nga Tirana ka shkuar në rrugën ku është xhiruar spoti elektoral i kryeministrit Edi Rama në rolin e policit.

Marlin Muca ka publikuar edhe një foto pikërisht nga këndi ku është realizuar edhe sekuenca e semaforit nga klipi i Ramës.

I riu nga Tirana shkruan se në spot ka dicka që nuk shkon pasi në rrugën e në zonën ku është bërë xhirimi nuk ka semafor.

Sot është dita e dytë pas publikimit të spotit elektoral nga kryeministri Edi Rama.

Materlai i bërë publik ka ngjallur debate të ndryshme në media dhe në rrjetet sociale.