I riu del në rrugë dhe pyet vajzat se sa herë masturbohen, përgjigjia e njërës është e tëpërt (VIDEO)


Një youtuber duke përtuar të hapë librin e biologjisë dhe të mësojë rreth seksualitetit të femrave, vendosa të dalë në rrugë me një mikrofon dhe kamera dhe t’i pyesë vetë ato. Pyetja që ai u bëri shumë vajzave në rrugë ishte: Sa herë masturbohesh? Ndërsa disa u treguan shumë të turpshme dhe nuk folën e disa të tjera tregonin se nuk dinin anglisht, një flokëkuqe e pranoi se ajo masturbohet tërë kohës, përpara punës, gjatë punës etj. Por më e bukura qëndron në faktin se njëra nga vajzat teksa u pyet nëse masturbohej e puthi djalin në buzë.