I provon gjitha mënyrat për të fituar, e zhvesh edhe kundërshtaren (VIDEO)

tttt-625x358Një ndeshje interesante është zhvilluar në vaterpolo mes kombëtarëve të Spanjës dhe Italisë, në kategorinë e femrave. Ato kanë dhuruar një shfaqje të madhe, duke provuar të gjitha mënyrat për të arritur te rezultati pozitiv. Kamerat kanë regjistruar një moment kur lojtaret gjatë duelit nën ujë kanë zbuluar padashje edhe pjesë intime, të cilat mund t’i shihni të censuruara në videon e mëposhtme.

https://youtu.be/Y8NxXFgz9RI