I propozon për martesë, por nuk e priste këtë “përgjigje” (VIDEO)


Një djalë ka marrë një përgjigje aspak të këndshme kur i propozoi të dashurës së tij për martesë. Cameron shfrytëzoi datën e njëvjetorit të lidhjes së tyre, për t’i propozuar të dashurës, por kësaj të fundit i ra të fiktë nga emocionet.

Videoja është realizuar në vitin 2011, por ajo është rikthyer në rrjetet sociale, pasi reagimi i vajzës është mbreslënës. U deshën 15 minuta që vajza të ndërgjegjësohej dhe t’i kthehej realitetit, edhe pse i dukej sikur po shihte një ëndërr.

“Nuk e kam idenë se si më ra të fiktë, por u ndjeva si një idiote”, u shpreh vajza pasi erdhi në vete.

video