I premtoi që në kopsht, pas 20 vitesh i propozon martesë (FOTO)

Një djalë kishte njohur dashurinë e jetës së tij që në kopësht dhe që atëherë kishte vendosur se do ti propozonte asaj për martesë kur të rriteshin.

Ai e ka realizuar “premtimin” e tij pas 20 vjetësh duke i propozuar martesë, pikërisht vajzës që e kishte takuar atëherë.

Matt Grodsky u martua me Laura Scheel në dhjetor ka thënë se një prej kujtimeve të para “si trevjeçar është kur kishte dalë para gjithë klasës në parashkollor dhe kishte deklaruar se ai do martohej më atë një ditë”.

Tregimi i tyre romantik fitoi më shumë vëmendje kur u shpërndan detaje dhe fotografi në Instagram në llogarinë “Mënyra si u takuam”.

E veçantë tjetër këtu është se Matt propozimin për martesë e bëri në oborrin e jashtëm të ndërtesës ku ata u takuan për herë të parë.