I përdor vajzat si shtanga, reagimi i tyre është i pazakontë

Një 27-vjeçar nga Çekia përdor vajzat e bukura si shtanga gjatë kohës që stërvitet. Teknikë kjo që shërben për t’i joshur ato dhe për t’u treguar sa i fortë është.
Kjo gjë i ngazëllen vajzat dhe u duket mjaft interesante. Bukuroshet peshojnë se secila 50 kg, peshë që nuk përbën problem për përmasat trupore të Jan Michalov.
Shikoni videon me poshte

Video