I pastrehu i talentuar befason kalimtarët (VIDEO)


Talenti që kishte ky i pastrehë ka bërë që shumë kalimtarë të mbesin pa fjalë kur kalonin pranë tij.
Ky i pastrehë nga Florida i befasoi të gjithë me aftësinë për të luajtur në piano.
Donald Gould, 51 vjeç, u ul në një piano publike dhe Aurore Henry filmoi se si luante ai.
Kjo është një video e cila është bërë hit në internet, dhe sipas saj qe shihet Gould shumë leht mund të fitojë një vend pune si pianist i talentuar.
1