I nisi një foto burrit/ Ai i kërkon divorcin sapo e sheh, arsyeja

Një foto që nusja i ka nisur bashkëshortit të saj po bën xhiron e botës. Një burrë kishte shkuar jashtë shtetit dhe i ka kërkuar nuses së tij një foto.

Ajo nuk e kundërshtoi dhe i nisi një foto, ku dukej me rroba shtëpie dhe e veshur thjeshtë, si për t’i treguar të shoqit se nuk po bënte asgjë të ndaluar.

Por, një detaj nuk i ka shpëtuar syrit të burrit dhe ka bërë që t’i jap fund martesës. Në foto dukej një dorë që zgjatej nga poshtë krevatit.

Nga kjo burri kuptoi se gruaja nuk i kishte qëndruar besnike dhe i kërkoi menjëherë divorc.