I merr telefonin të fejuarit, vajza nga Tirana shokohet nga mesazhet

Nuk i dihet kurrë se ç’mund të gjesh në celularin e gruas apo burrit, dhe rrallëherë mesazhet rezervojnë diçka të mirë.
I tillë ishte edhe ky rast, me vajzën e fejuar që nuk e kishte pritur atë që ka parë në mesazhet në whatsapp të partnerit të saj.

Me sa duket disa meshkuj hiqen si beqarë kur dalin me shokët për jetë nate dhe mashtrojnë vajza të tjera. Ky është teksti i “hapur”.

Vajza nga Tirana ka dërguar bisedën që i ka gjetur të fejuarit në celular në In.