I mbajtën mbyllur 5 ditë në dhomë, arsyeja do t’ju habisë

Në Britaninë e Madhe spektaklet televizive janë të shumëllojta dhe kryesisht synojnë që të zbulojnë sa më tepër nga natyra njerëzore.

“Channel 5” në Britani ka zhvilluar një reality show me 5 vullnetarë për të vërejtur sjelljen e tyre për 5 ditë të mbyllur të vetëm në një dhomë.

Por kjo nuk është aq e lehtë se sa duket, një prej konkurrentëve hoqi dorë 4 orë pas fillimit të eksperimentit, ndërsa një tjetër u dorëzuar pas 24 orësh.

Vetëm 3 prej tyre ia dolën mbanë të qëndronin pa kontaktuar me asnjë person.