I kujt është ky djalë? (foto)

Djali i aktorit të famshëm Nicolas Cage, nuk ka marrë aspak shembull nga i ati i tij. Përkundrazi, pamja e tij e jashtme, veçse tragjike, është edhe e frikshme…

22-vjeçari Weston Cage është muzikant i heavy metal dhe siç e shikoni edhe në foto, pamja e tij lë për të dëshiruar.

Fillimisht ai eci në hapat e të atit, kur u shfaq në filmat “Lord of War” apo “Drive Angry”. Gjithashtu, bashkë me yllin hollivudian krijuan një komiks gothic me titull “ Voodoo Child” në vitin 2007.

Por Weston i kushton mjaft kohë black metal dhe organizon koncerte herë pas here. Gjithashtu, ai është në qendër të mediave ndërkombëtare për karakterin e tij të paqëndrueshëm. Bëhet me dije se herë pas here ai është kuruar në klinika të ndryshme për varësitë nga alkooli dhe droga, por “i famshëm” është bërë edhe për divorcet dhe ribashkimet me bashkëshorten e tij, Niki Williams.

cage1cage3