I kishte lënë mamaja “bukë për lumë”, djalit i xixëllojnë sytë nga ajo që gjen brenda qeses

Ndërkohë që disa duhet të mendojnë si të nxjerrin lekët e kafeve për ditët në vijim, një djalë i cili ka dërguar një video në redaksinë tonë tregon se si duhet t’i fshehë paratë e tij me bollëk.
Kjo mënyrë origjinale e fshehjes së parave është një stil i vjetër të cilin djali e ka praktikuar më së miri.
Ai është shprehur në mënyrë humoristike me fjalët: Kur mami ta lë bukën gati për lumë.
Me siguri që mamaja e djalit është siguruar që i biri të mos rrijë pa ngrënë gjatë ditës… dhe për disa muaj të tjerë padyshim.

Video Link