I kërkon kushërirës para, shokohet nga oferta e saj

Gjithmonë kur kemi nevojë për diçka, kryesisht para, në mendje na shkon që t’ua kërkojmë personave tanë më të afërt si, familjarë, miq apo të kushërinj.

Ky është rasti i një 17-vjeçareje nga Trowbridge, Angli, e cila i ka kërkuar para kushërirës së saj, që jetonte në kryeqytet dhe të gjithë e dinin se ajo bënte punë zyre.

Mirëpo, kur vajza i ka kërkuar paratë, ajo i ka thënë: Po deshe mund të vish të punosh.

“Punë zyre, unë… Po tallesh?”, ia ka kthyer 17-vjeçarja.

“Jo, s’po tallem, mund të punojmë natën… në shtëpi publike”.

Oferta e saj e ka shokuar vajzën e cila e ka postuar menjëherë në rrjetet sociale duke shkruar: Vetëm para i kërkova, do t’ia ktheja…