I kërkon gruas foto pa rroba, ajo ia dërgon pa e ditur se do e “hante”

Nuk është hera e parë që dikush inkriminon partnerin për gënjeshtra dhe tradhti, për shkak të fotove që tregojnë gjithçka hapur.
Duke u përgatitur të shkonte në shtrat, një grua i dërgon burrit disa foto me SMS, por nuk e dinte se ai do shikonte një detaj që do ta bënte t’i jepte fund lidhjes.

Ajo i ka dërguar një foto nga para, duke i shkruajtur se tashmë ishte e përgatitur për të fjetur.

Por më pas i ka dërguar dhe një foto nga mbrapa, pa e kuptuar se në të ishte detaji i tradhtisë.

Menjëherë, burri e ka kuptuar dhe i acaruar i ka kërkuar llogari se kujt i përkasin ato këpucë.

Gruaja e tij, e quajtur Chelsea nuk i ka dhënë përgjigje, e kjo e ka detyruar atë të telefonojë avokatin.

Eh, fund i hidhur apo jo? Edhe tradhtoni dhe nuk dini ta fshihni, i thonë kësaj.

Woman caught cheating on Snapchat

Woman caught cheating on Snapchat

Woman caught cheating on Snapchat