I keni këto njolla? Ja ҫfarë paralajmërojnë ato!

Screenshot_6

Shumica e mjekëve të praktikës së përgjithshme pacientët i dërgojnë te dermatologët, por pa sukses, në tentim të largimit të këtyre njollave, duke përdorur lëngje dhe kremra të ndryshme. Lajmet më të reja arrijnë nga Gjermania.

Është vërtetuar se këto njolla në mënyrë të drejtpërdrejtë ndërlidhen me sëmundjet malinje. Pa marrë parasysh se sa shokuese kjo mundet të tingëllojë, njollat janë përparësi e madhe e shërimit të sëmundjes për të ardhmen.

Sëmundjet malinje në mënyrën më efikase shërohen atëherë kur zbulohen me kohë, që edhe këto njolla ndihmojnë. Pra, nëse vëreni njolla të tilla, menjëherë vizitoni mjekun.