I keni këto dy vrima në fundshpinë? Ja kuptimi i tyre

Në fundshpinë meshkujt dhe femrat kanë dy gropëza që ndryshe quhen vrimat e Apollos ose vrimat e Venusit.

Por, jo tek të gjithë janë të dukshme ato shihen vetëm tek njerëzit që e kanë të trashëguar, apo kanë ligamente me përmasat e duhura.

Këto vrima ndodhen në zonën ku dy kocka lidhen me legenin si dhe janë shenjë e qarkullimit të mirë të gjakut, një trupi të shëndetshëm dhe shenjë e bukurisë duke iu referuar Venusit, Perëndeshës romake të bukurisë.

Një fakt interesant për njerëzit që i kanë të dukshme është se këto vrima e bëjnë më të lehtë arritjen e orgazmës.

Kjo për faktin se këto vrima lehtësojnë qarkullimin e mirë të gjakut dhe për shkak të vendndodhjes së tyre strategjike rreth zonës së legenit, klimaksi bëhet më i lehtë.

Nëse eliminoni dhjamin, atëherë edhe ju që nuk i keni mund ta bëni të mundur praninë e tyre.