I hipi të dashurit sipër, detaji i këtyre fotove pushtoi internetin

Një çift të rinjsh të cilët kanë preferuar të mbeten anonim, kanë realizuar një set fotografik që në vetëm pak orë pas publikimit online, është bërë viral.

Në foto shihet një vajzë mbi peshë e cila qëndron gjysmë e zhveshur mbi të dashurin e saj.

Këto foto nuk u realizuan rastësisht, por me një ide të qartë nga çifti britanik. Ata donin të jepnin një mesazh dashurie dhe të ndjerit rehat me veten, duke lënë mënjanë çdo paragjykim për pamjen e jashtme.

Pas shpërndarjes së shumë që pamjet morën në internet, vajza shprehet:

Unë ndihem më shumë se kurrë tërheqëse dhe rehat me trupin tim. Kur i bëra në fillim fotot, nuk e dija rezultatin, por tani që i shikoj jam shumë e kënaqur”.