I hedh qenin ariut për të shpëtuar një grua (VIDEO)

qeniiii1-620x330

KUDJES! PAMJE SHQETESUESE!
Ky është momenti tronditës kur një njeri merr një qen dhe e hedh atë pranë një ariu polar, në përpjekje për të shkëputur vëmendjen e kafshës nga një grua që ndodhej pranë.
Skena është filmuar në bregdetin e Arktikut dhe ka shkaktuar zemërim në mesin e aktivistëve të mbrojtjes së të drejtave të kafshëve. Në video dëgjohet një grua duke ulëritur dhe inkurajuar njeriun që t’ia hedhë qenin ariut dhe të shpëtojë veten.
Nuk është e qartë nëse qeni përfundon në kthetrat e ariut, por veprimi i këtij burri ka shkaktuar debate në rrjetet sociale. A duhet të sakrifikosh një kafshë për të shpëtuar një njeri?