I ‘hap’ këmbët edhe në karburant

Miley Cyrus është ndalur për t’u furnizuar me karburant në një pikë shitjetje me makinën e saj Porsche.Këngëtarja shihet e veshur “casual” me kominoshe xhins të shkurtra dhe pantofla ngjyrë pink verore.
Miley ka mbledhur faturat e rëna përtokë duke bërë hapjen e këmbëve të saj të zakonshme.