I gjen gruas lodrën antistres në komodinë, burri çmendet kur sheh …

Një burrë është habitur kur në komodinën e gruas së tij ka gjetur një formë të ngjashme të “flutrës antistres”, lodrës në modë.Në fakt, kjo lloj lodre ishte diçka më shumë se e tillë, ajo ishte me të njëjtat përmasa, por për të rriturit.Bëhej fjalë për një lodër seksi, që kushton 19 dollarë dhe kishte tre cepa, tamam si spineri.Menjëherë, ai i ka ndarë fotot në rrjetet sociale, ku ka marrë shumë komente të ndryshme.Një ndër komentet, e konsideruar si “epik”, ka qenë: A di ndonjë “truk” me atë lodër?