“I futi kokën mes këmbëve, kryen marrëdhënie para fëmijëve”, acarohet keq sarandioti

Situatat e pahijshme në plazhet shqiptare, ku meshkuj e femra kryejnë gjeste të turpshme në vende publike, duket se sa po vijnë e po shtohen. Janë më shumë turistët e huaj ata që ngatërrojnë plazhet publike me ato nudiste dhe nuk kursehen në “dhënien e shfaqjeve” pa pagesë.Këtë herë një çift, femër dhe mashkull, janë filmuar në një nga plazhet e Sarandës, teksa rrinë të dy në breg dhe fillojnë të kryejnë akte të turpshme. Ajo qëndron e ulur, ndërsa djali fut kokën mes këmbëve të vajzës.Qytetarët që kanë filmuar momentin e sikletshëm tregojnë se të dy ishin të huaj dhe nuk e kanë marrë aspak parasysh që plazhi popullohet edhe nga fëmijë. Kanë qenë banorët e zonës dhe pushuesit ata që i kanë ndaluar teksa marrëdhënia e tyre seksuale kishte nisur mirfilli.Përshëndetje Jeta Osh Qef! Në këtë video do t’ju tregoj se turistët nuk duan t’ia dinë fare nëse ka njerëz përreth apo jo, por kryejnë marrëdhënie seksuale në publik, për më tepër dhe në sy të fëmijëve. Video nuk është e plotë pasi pas këtij gjesti të turpshëm ata vazhduan akoma më shume duke kryer tamam marrëdhënie seksuale deri sa vajzën disa persona që i përzunë”, – rrëfen qytetari për JOQ.al.

VIDEO