I dërgojnë foto intime me të dashurin, reagimi i saj është i paparë dhe pse i bie bota mbi kokë

Clarise ka jetuar historinë më romantike të jetës së saj, por gjithçka ndryshoi pas diplomimit, kur ajo dhe Patrick duhej të mbanin dashurinë e tyre në distancë.

Një ditë, Clarise mori një mesazh të çuditshëm që e “shpartalloi”. Një vajzë i dërgoi asaj një foto të Patrickut dhe të veten në shtrat.

Bota i ra mbi kokë Clarisës, pasi pa se Patrick kishte një jetë të dyfishtë.

Pasi hetoi në lidhje me këtë, ajo zbulon se vajza në fjalë punonte në të njëjtin hotel me Patrickun.

Clarisa përballet me Patrick, i cili si fillim e mohoi duke i thënë se ishte “një kologe”,por prova ishte e madhe, sa ai nuk kishte gjë tjetër veçse ta pranonte.

Clarise: A mund të ma shpjegosh para se të të bëj bllok? Kjo është ajo që po bën teksa punon? Paguhesh për seks? Jam me të vërtetë e mërzitur. Po të bllokoj, më vjen keq.

Ajo i dërgoi Patrickut një pjesë të bisedës me vajzën, Rosi, por atij nuk i bën përshtypje.

Copë plehre, nuk do të kthehem kurrë me ty. Paç fat te puna jote si ‘promotor’”, i shkruan ajo.

Clarise përfundoi duke thënë se kjo nuk ishte hera e parë që Patrick e bën këtë.