I dërgoi mamit këtë foto gabimisht, përgjigja e saj e bëri “të vrasë veten”

Kjo vajzë dhe mamaja e saj janë shndërruar në hit në internet, pasi janë bërë pjesë e një skene të paparë.
Ka qenë një mesazh i dërguar gabim në llogarinë e “Facebook” të nënës së vajzës, ai që është bërë shkak i një skene të tillë.

Vajza i dërgon një foto të gjoksit mamasë dhe menjëherë më pas i shkruan se ishte gabim dhe nuk ishte për të.

Përgjigja e mamasë ka qenë me të vërtetë epike. Ajo ka vendosur të sfidojë vajzën e saj duke fotografuar gjoksin e vet dhe duke ia dërguar vajzës.

Mos e vrit mendjen, të miat janë më të mira gjithsesi”, ia ka kthyer e ëma./joq.al