I dehur në rrugë, policja: Ti i veshur me pantallona serioze, me xhup të bukur, nuk je endacak (Video)

screenshot-5_1480884284-9419511Një police bashkë me kolegun e saj, janë sinjalizuar nga disa të rinj që kanë parë një burrë, i cili ndodhej i shtrirë në trotuar. Policja i është afruar burrit dhe me mirësjellje e durim i kërkon që ai t’i tregojë emrin dhe se ku e ka shtëpinë. “Hajde me mua të shkojmë në shtëpi. Ku e ke shtëpinë ti? Ti nuk je endacak”, – i thotë policja burrit që ndodhet i shtrirë në rrugë. Ai refuzon të tregojë vendbanimin e tij, duke qenë se është nën efektin e alkoolit dhe nuk mban mend mirë, por policja insiston duke ia arritur qëllimit në fund.