I Blen Ferrari për ditëlindje babait cmendet ai [Video]

1223Nje dhurate qe tek ne zakonisht eshte e pamundur te realizohet, djaloshi i cili e rrespekton shume babain e vete per ditilindje i blen nje ferrari dhe nga gezimi i madh cmendet babai. SHIKO VIDEON