I arrestuari, edhe pse me pranga vodhi makinën e policisë dhe “nga sytë këmbët” (video)

Hajduti

Mbetën me “gisht” në gojë policët e Teksasit, pasi për herë të parë një i arrestuar, ia arriti ti bëjë rezil me këtë mënyrë.
I dyshuari, pas arrestimit të tij, ndodhej në sëndisen e pasme të makinës së parkuar të policisë, ndërkohë që policës mungonin. Edhe pse i kishte duart e lidhura me pranga, i arrestuari mundi të dalë jashtë makinës, ulë xhamin dhe të hyjë në makinë në vendin e shoferit.

E sigurisht që vazhdimi vetëkuptohet.
Ndezi makinën dhe ia mbathi siç themi: nga sytë këmbët. Por, të gjitha lëvizjet e të arrestuarit i regjistron kamera e makinës tjetër të policisë, që ishte parkuar pikërisht nga pas. Paradoksi, edhe këta policë mungoni, dasmë për të arrestuarin sigurisht…