Hynë për të vjedh në restorant kinez, por e rrahin paç (Video)


Na ishte njëherë një hajn që deshi të vjedh një restorant kinez, por nuk i doli ashtu sikur e kishte planifikuar Një hajn me maskë dhe me thikë hynë në një restorant kinez në Brooklyn por në vend që të merr paratë del që pronari dhe shefi i kuzhinës i kundërvihen dhe ai largohet pa gjë në dorë. “Nuk isha i frikësuar” ka thënë pronari i restorantit Yan Lin për Daily News. “Ndoshta pse jam pronar i restorantit dhe nuk desha që t’ja jap paratë e fituara atij”, Kamerat e mbikëqyrjes u lansuan të mërkurën dhe tregojnë hajnin që e sill një thikë të gjatë të zezë. Ai hyri në restorant rreth orës 9 e 30 të mbrëmjes. “U ktheva sapo pash hajnin…mora thikën. Nuk desha që të largohem kështu që fillova të luftojë më të. Unë me një thikë kurse shefi i kuzhinës me një lugicë. E rrahëm dhe kur e pau që nuk po mundet u largua duke bërtitur”, tha Lin.