Hyn dhe vjedh stoli, por do të çuditeni me reagimin e shitëses (Video)

jewellery-store-owner-turns-tables-on-thief-by-pulling-out-handgun-and-locking-him-inNjë shitëse e arit dhe argjendit ka pasur reaksionin më të qetë ndonjëherë teksa u vodh nga një person i dyshuar. Ky i fundit arriti ta shpërqëndrojë gruan duke i kërkuar asaj që t’ia tregojë disa stoli për të, teksa ai po merrte disa stoli tjera dhe tenton për të ikur. E kur gruaja e kupton këtë, me shumë qetësi ia mbyll derën duke ia bërë daljen të pamundur dhe e kërcënon atë me armë zjarri. Ai më pas kthehet dhe e lë në vendin ku edhe e mori arin. Ngjarja besohet se ka ndodhur në Tajlandë. Ndërsa i dyshyuari nuk dihet nëse është arrestuar nga Policia.