Humbisni 10 kg për 2 javë me këtë dietë: Ja çfarë duhet të bëni çdo ditë

Në ditët e sotme shumë njerëz luftojnë me kilet e tepërta dhe përpiqen të gjejnë metoda nga më të ndryshmet për t’i hequr ato.

Megjithatë humbja e kileve është një sfidë më vete, por në thelb aspak e pamundur.

Ne do t’ju tregojmë një dietë 2 javore, e cila nëse zbatohet siç duhet mund t’ju bëjë të humbisni deri në 10 kilogramë.

Gjatë kësaj periudhe ju duhet të konsumoni një pije speciale 45 minuta përpara se të hani mëngjes. Gjatë ditës ushqehuni shëndetshëm dhe ushtroni aktivitet fizik.

Dita 1

Pija përgatitet me lëng limoni dhe një filxhan me ujë.

Dita 2

Përdorni lëngun e dy limonave të miksuar me 2 filxhanë ujë dhe një 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 3

Merrni lëngun e 3 limonave, të miksuar me 3 filxhanë ujë dhe 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 4

Lëng limoni të katër kokrrave të limonit me 4 filxhanë me ujë dhe 1/4 e lugë së gjellës me mjaltë.

Dita 5

Miksoni 5 limona me 5 filxhanë me ujë dhe 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 6

Miksoni 6 limona me 6 filxhanë me ujë dhe 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 7

Miksoni 3 limona me 10 filxhanë me ujë dhe 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 8

Miksoni 6 limona me 6 filxhanë me ujë dhe 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 9

Miksoni 5 limona me 5 filxhanë me ujë dhe 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 10

Miksoni 4 limona me 4 filxhanë me ujë dhe 1/4 e lugës së gjellës me mjaltë.

Dita 11

Miksoni 3 limona me 3 filxhanë me ujë dhe gjysmë luge gjelle me mjaltë.

Dita 12

Miksoni 2 limona me 2 filxhanë me ujë dhe gjysmë luge gjelle me mjaltë
.
Dita 13

Miksoni lëngun e një limoni me një filxhan me ujë.

Dita 14

Miksoni lëngun e 3 limonave me 10 filxhanë ujë dhe një lugë mjaltë.