Humbi unazën e fejesës tek “Rruga Elbasani”: Ofroj shpërblim për atë që e gjen

Unazat e fejesës janë një nga gjërat më me vlerë që një vajzë ka, qoftë edhe nëse nuk ka ndonjë vlerë të madhe monetare. Por një vajzë e ka humbur teksa ishte duke ecur në rrugën e Elbasanit.

Për vajzën unaza ka një vlerë mjaft të madhe ndaj edhe ajo ka shkruar në redaksinë tonë.

E kam humbur tek rruga Elbasanit, përballë 7 xhuxhave. Nuk është se ka ndonjë vlerë të madhe monetare por për mua ka një vlerë shumë të madhe shpirtërore. Personi që do e gjej dhe do ma sjelli do marrë një shpërblim monetar”,- ka shkruar vajza për JOQ.al.