Humbet unazën e gjyshes së vdekur, pas disa muajsh bën një zbulim tronditës

Humbet unazën e gjyshes së saj të vdekur, por e gjen në një mënyrë të habitshme. Emma Croppe, një vajzë nga Uellsi, shoqërohej prej dy muajsh me të dashurin e saj të ri, i cili duke e kuptuar shqetësimin e saj, vendosi ta ndihmonte me çdo mënyrë.
Unaza e çmuar nuk u gjet dhe gjatë kësaj kohe dy të rinjtë ishin ndarë nga njëri-tjetri.

Pas ndarjes Emma kontaktohet nga një grua në Facebook dhe bën një zbulim tronditës; jo vetëm që unaza ishte vjedhur nga ish-i dashuri i saj, por ky i fundit e kishte përdorur unazën e saj për t’i propozuar për martesë një vajze tjetër.

Megjithatë, gjithçka ka përfunduar për mirë, pasi tani xhevahiri i çmuar gjendet në dorën e pronares së saj të ligjshme.